top of page

ORTODÒNCIA INVISALIGN

La majoria dels pacients adults, avui dia, busca una solució ràpida i invisible per poder col·locar les dents en la posició correcta i poder lluir un somriure més estètic.

invisalign-madrid.png

Aquesta tècnica substitueix els brackets de tota la vida per alineadors de plàstic transparents.
Aquests alineadors són de posar i treure, per la qual cosa, el pacient pot prescindir-ne per menjar i rentar-se les dents. Tenen programats uns micromoviments i una vegada realitzada la seva funció, es canvien per uns nous cada setmana o deu dies, els quals els doctors/es van donant al pacient.

 

Clínica Probvoca, especialistes en l'ortodòncia invisible a Lleida.
 

Els alineadors invisibles realitzen micromoviments a les dents per a la seva correcta posició.
Tot i això, no tots els pacients poden utilitzar el tractament dental invisible. El nostre equip especialitzat ha d'avaluar quina és la situació de cada pacient i decidir quins aparells són aptes per corregir la posició actual de les dents i aconseguir el millor somriure.

 

El diagnòstic de la posició de les dents i la planificació del tractament invisible, el fan els nostres ortodoncistes a Lleida i posteriorment s'envien les dades a la seu dels EUA des d'on ens envien els alineadors per col·locar-los al pacient.
 

Beneficis del tractament
L'ortodòncia invisible ofereix una sèrie de beneficis respecte als tradicionals brackets (ortodòncia visible). Els més rellevants són els següents:

  • Es pot menjar de tot: A diferència dels brackets, el tractament invisible permet menjar qualsevol aliment (tant tou com dur) perquè no hi ha risc de trencar el metall del bracket. Això sí, cal treure's les fèrules o alineadors per menjar. De fet, només s'aconsella treure's la fèrula per als àpats, portant-ho posat la resta de les hores.

  • No produeixen nafres: Un altre dels beneficis més rellevants és la reduïda probabilitat que les fèrules produeixin nafres a causa, que no freguen amb les genives perquè encaixen a la perfecció sobre cada dent.

  • Menys dolorós: Aquest tractament d'ortodòncia és menys dolorós perquè el moviment de les dents es realitza de forma gradual. Es caracteritza per micromoviments que no arriben a produir dolor al pacient (a diferència d'altres aparells d'ortodòncia).

  • Fàcils de treure: Encara que cal portar l'aparell una mitjana de vint-i-dues hores al dia (és a dir, tot el dia menys les hores dels àpats), arribat el moment per a un esdeveniment o ocasió especial, es pot treure l'aparell fàcilment i col·locar-lo a posteriori, cosa que no és possible fer amb un altre tipus de tractaments.

  • Més higiènic: L'ortodòncia invisible permet treure i posar les fèrules fàcilment, per la qual cosa és molt senzill rentar-les amb un raspall de dents especial i pasta dentifrica, així com amb pastilles efervescents especials per a les fèrules.

  • Invisible: Per a la majoria de pacients aquest serà el principal benefici. Els alineadors del tractament d'ortodòncia són pràcticament invisibles.

 

Llueix un somriure bonic amb dents alineades gràcies al tractament dental d'ortodòncia invisible.
 

Per a més informació relacionada amb aquest tractament, contacta'ns, i t'explicarem en persona si es pot aplicar aquesta tècnica al teu cas.

bottom of page