top of page

Ortodòncia

L'ortodòncia és l'especialitat odontològica que s'encarrega del correcte posicionament de les dents a la boca per a una òptima funció masticatòria, fonatòria i estètica, evitant així multitud de problemes que es deriven d'una malposició de les dents o apinyament dental.

Per a qui està indicat l'ús d'ortodòncia?

Qualsevol pacient que presenti problemes d'apinyament dentari, malposició de dents, i/o maloclusions (que no mossegui correctament), tindria indicació d'un tractament ortodòntic, independentment de l'edat del pacient. Avui dia, no són només els pacients més joves els que realitzen tractaments d'ortodòncia sinó que cada cop són més els pacients d'edats més avançades els que realitzen aquest tipus de tractaments (a causa en gran mesura de les alternatives que existeixen actualment a l'ortodòncia. amb aparells de bràquets).

Quines tecnologies fem servir en els nostres tractaments d'ortodòncia?

Clínica PROBVOCA és capdavantera en la utilització de noves tecnologies en els tractaments d'ortodòncia, cosa que ens ajuda a reduir el temps dels tractaments ia optimitzar els resultats aconseguits.

Aquestes són les tecnologies que utilitzem:

Ortodòncia Invisalign

Quins beneficis té el tractament d'ortodòncia per a les dents?

​Tenir unes dents correctament alineades i una oclusió estable proporciona un òptim estat de salut bucodental, evitant multitud de problemes futurs. A més, propicia un somriure més atractiu i sa.

Quina durada és el tractament d'ortodòncia?

​El temps d'un tractament d'ortodòncia estètica varia molt en funció de cada pacient. Els tractaments tenen una durada mitjana de 12 a 18 mesos, podent ser de menor durada en els casos més senzills i de més durada en els casos més complexos.

Té contraindicacions aquest tractament?

El tractament d'ortodòncia està contraindicat en pacients amb malaltia periodontal no diagnosticada ni tractada o problemes articulars de l'ATM. No obstant això, un cop aquest tipus de patologies es tracten i controlen, es pot fer el tractament ortodòncic de manera segura.

A Clínica PROBVOCA som especialistes en ortodòncia. L'ortodòncia és una de les múltiples disciplines que dominem. Si el que busques és un correcte posicionament de les dents i millorar diverses funcions com poden ser la masticatòria i la fonatòria, a més de l'estètica, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Realitzem la clàssica ortodòncia amb brackets, però també posem a la teva disposició Invisalign, també coneguda com a ortodòncia invisible. Aquesta es realitza mitjançant uns alineadors de plàstic que són més estètics i, a més, ofereixen una sèrie d'avantatges davant dels brackets, sempre que siguis el pacient idoni per poder sotmetre't a aquest tipus d'ortodòncia. Amb aquests alineadors, el pacient pot menjar de tot, no es veurà amb el problema de poder tenir ferides, a més que els pot treure i posar-los, cosa que els fa també més higiènics. A nivell estètic, són gairebé imperceptibles, de manera que el pacient se sentirà més segur amb si mateix. Sabem la importància que té l'autoestima en les persones i aquest tractament pot influir directament, per bé, en aquesta. Tens més a prop que mai el somriure amb el que sempre has somiat. Dóna el pas i contacta amb nosaltres. Si ho prefereixes, també pots venir a visitar-nos i descobriràs els nostres espais, perfectament adaptats per a la total comoditat del pacient, i la nostra manera de treballar.

Dra. Maria Tarrragó, especialista amb ortodòncia i alineadors Invisalign

bottom of page