top of page

Benvinguts i Benvingudes a

Clínica Dr. Ramon Rosell

Clínica dental de referència amb odontologia avançada, amb més de 30 anys d'experiència, fundada l'any 1991 pel Dr. Ramon Rosell i Juvillà. 

IMG_0927.HEIC

La nostra missió

El nostre principal objectiu és tornar el somriure als nostres pacients, alleujar el dolor i aconseguir satisfer les seves expectatives, cosa que ens fa créixer com a professionals i, sobretot, com a persones.

La nostra vissió

Som un centre de referència especialitzat en diverses àrees de l'Odontologia i la Medicina Oral integrativa com és la Disfunció Craneomandibular, la Cirurgia Oral i Maxil·lofacial i la Implantologia, entre d'altres. La nostra llarga trajectòria professional ens avala i permet oferir els millors resultats als nostres tractaments.


Som líders al sector dental, ja que comptem amb la tecnologia més avantguardista i un grup de professionals de gran reconeixement i especialització en el seu camp. Tot això ens permet oferir la millor qualitat als nostres serveis.

Ética

professional

A la Clínica Probvoca sabem que l'atenció personalitzada és fonamental. Per això, ens preocupem per escoltar el pacient i conèixer les seves necessitats i expectatives, per oferir la millor solució als seus problemes.

Innovació

Treballem dia a dia per disposar de la tecnologia més avantguardista i dels materials de més alta qualitat del sector dental. Tot això de la mà de les marques de més prestigi a nivell mundial.

Confiança i tranquil·litat

El nostre equip de professionals centren els seus esforços en aconseguir que els nostres pacients posin la seva salut a les nostres mans amb total garantia. El factor emocional en els tractaments dentals ha de ser atès de forma individual i propera perquè el pacient senti que la seva salut és a les millors mans. La nostra capacitat de treball en equip.

Seguretat

Comptem amb gabinets dentals i un gabinet quirúrgic (destinat a les intervencions implantològiques i tractaments amb sedació conscient) amb els més alts estàndards en seguretat, neteja i desinfecció. Un equip de metges anestesistes que apliquen la sedació conscient per eliminar l'ansietat o la fòbia que alguns pacients experimenten davant els tractaments dentals, des d'una neteja fins a qualsevol intervenció quirúrgica.

Formació

contínua

Som coneixedors de la importància que té estar al dia en tots els avenços mèdics i científics. Per això, els nostres professionals assisteixen a cursos de formació que els permeten estar a l'última en les respectives especialitats.
Imparteixen cursos i conferències a altres professionals per compartir-ne el saber i l'experiència, per tal de col·laborar amb altres centres i guiar-los en la formació del sector de l'odontologia.

Qualitat

Treballem amb les millors marques que hi ha actualment al mercat a nivell mundial.

bottom of page