top of page

Carilles dentals

Les carilles permeten modificar el color, la mida i la forma de les dents, corregir petites malposicions i desgasts aconseguint un resultat molt natural i estable a llarg termini.

Principals usos de les carilles

Són moltes les situacions en què podem millorar el somriure d'un pacient per mitjà de les facetes amb una mínima preparació de la dent. I tot aquest canvi en molt poc temps, per la qual cosa la rapidesa també és un avantatge afegit a aquest tractament dental.

Les carilles les fem servir en tractaments d'alta demanda estètica, obtenint uns resultats espectaculars.

El pacient pot veure una imatge de si mateix amb el tractament finalitzat abans de començar fins i tot a implantar-les facetes, tenint així expectatives reals del tractament a què se sotmetrà i podent valorar amb precisió com serà el resultat final.

Quants dies estaré inactiu?

Aquests tractaments no requereixen cap tipus de baixa, per la qual cosa permeten una incorporació immediata al ritme de vida habitual.

Em farà mal el tractament? Requereix anestesista?

Els tractaments són molt poc invasius i pràcticament indolors. Alguns requereixen anestèsia local, i si són tractaments molt extensos sempre podem realitzar-los sota sedació endovenosa per a confort i benestar dels nostres pacients.

Té contraindicacions aquest tractament?

No hi ha contraindicacions per realitzar un tractament estètic amb carilles.

bottom of page