top of page

Blanquejament dental

El blanquejament dental és un tractament d'odontologia estètica que té per objectiu eliminar les taques dentals i fer que la dentició adquireixi una tonalitat més blanca i més brillant. 

En què consisteix el blanquejament dental?

Contraindicacions

El blanquejament de dents que realitzem a Clínica PROBVOCA es realitza mitjançant l'aplicació d'un gel de peròxid d'hidrogen especialment formulat per eliminar les taques o decoloracions de les dents naturals. L'activació d'aquest gel dental a la clínica amb un llum de llum LED (llum freda) proporciona més efectivitat al producte amb menys efectes secundaris (sensibilitat al fred, calor, etc.).


Aquests treballs han demostrat també que el producte és totalment innocu per als teixits dentaris.

  • No es recomana en pacients que presenten malaltia periodontal. La boca ha d'estar sana abans de començar amb el blanquejament, lliure de càries i inflamació de genives.

  • El tractament no es recomana durant l'embaràs i la lactància.

I si les meves dents estan tacades per tetraciclines?

​Aquesta és una alteració del color de la dentina que es produeix durant la infantesa per la presa de tetraciclines, un antibiòtic ja en desús. Apareixen bandes grisenc-groguenques de major o menor intensitat a les dents. El blanquejament extern dental aconsegueix aclarir la dent i donar-li major lluminositat, però en tincions molt intenses moltes vegades persisteixen les bandes horitzontals.


En funció del grau de tinció a les dents, és possible que el blanquejament extern de la dent no sigui suficient, per la qual cosa caldrà recórrer a altres tractaments i tècniques com les facetes de composite o porcellana que recobreixen la superfície de la dent.

bottom of page